Gospel in het Witte Kerkje Wieringerwaard

Wieringerwaard – Gospelkoor Get Together uit Nieuwe Niedorp treedt zondag 1 mei op tijdens een open deur dienst in het Witte Kerkje van Wieringerwaard. De dienst begint deze keer al om 10.00 uur en heeft als thema ‘Een zoete inval’. Bert Noteboom uit Almere houdt hierover een overdenking en begeleidt ook de samenzang op piano.
De muziek van het koor Get Together laat zich het best omschrijven als swingende gospel die teruggrijpt op de roots van de zwarte Amerikaanse kerk. Gospel is een combinatie van vrolijke, aanstekelijke muziek en songteksten waarin de essentie van het geloof in Jezus Christus wordt bezongen.
Het koor telt zo’n dertig leden en staat onder leiding van de enthousiaste dirigent Marijke Braber. De muzikale begeleiding is in handen van Atie Plak op piano en André Vlaar op de drums.
De open deur diensten worden georganiseerd door de Hervormde Gemeente Wieringerwaard. Iedereen is van harte welkom en na afloop is er koffie en thee. Het Witte Kerkje staat aan de Trambaan in Wieringerwaard. (RTV Noordkop)

Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs