Gospel in het Witte Kerkje Wieringerwaard

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Wieringerwaard – Gospelkoor Get Together uit Nieuwe Niedorp treedt zondag 1 mei op tijdens een open deur dienst in het Witte Kerkje van Wieringerwaard. De dienst begint deze keer al om 10.00 uur en heeft als thema ‘Een zoete inval’. Bert Noteboom uit Almere houdt hierover een overdenking en begeleidt ook de samenzang op piano.
De muziek van het koor Get Together laat zich het best omschrijven als swingende gospel die teruggrijpt op de roots van de zwarte Amerikaanse kerk. Gospel is een combinatie van vrolijke, aanstekelijke muziek en songteksten waarin de essentie van het geloof in Jezus Christus wordt bezongen.
Het koor telt zo’n dertig leden en staat onder leiding van de enthousiaste dirigent Marijke Braber. De muzikale begeleiding is in handen van Atie Plak op piano en André Vlaar op de drums.
De open deur diensten worden georganiseerd door de Hervormde Gemeente Wieringerwaard. Iedereen is van harte welkom en na afloop is er koffie en thee. Het Witte Kerkje staat aan de Trambaan in Wieringerwaard. (RTV Noordkop)

Share this article

Related posts

Category

Category

Category

Category