2°C | Amsterdam

Gospel in het Witte Kerkje Wieringerwaard

Wieringerwaard – Gospelkoor Get Together uit Nieuwe Niedorp treedt zondag 1 mei op tijdens een open deur dienst in het Witte Kerkje van Wieringerwaard. De dienst begint deze keer al om 10.00 uur en heeft als thema ‘Een zoete inval’. Bert Noteboom uit Almere houdt hierover een overdenking en begeleidt ook de samenzang op piano.
De muziek van het koor Get Together laat zich het best omschrijven als swingende gospel die teruggrijpt op de roots van de zwarte Amerikaanse kerk. Gospel is een combinatie van vrolijke, aanstekelijke muziek en songteksten waarin de essentie van het geloof in Jezus Christus wordt bezongen.
Het koor telt zo’n dertig leden en staat onder leiding van de enthousiaste dirigent Marijke Braber. De muzikale begeleiding is in handen van Atie Plak op piano en André Vlaar op de drums.
De open deur diensten worden georganiseerd door de Hervormde Gemeente Wieringerwaard. Iedereen is van harte welkom en na afloop is er koffie en thee. Het Witte Kerkje staat aan de Trambaan in Wieringerwaard. (RTV Noordkop)

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.