2°C | Amsterdam

Graaien bij V&D Den Helder

Regionieuws – De curatoren van het failliete V&D concern laten weten dat de vestiging in Den Helder weer bevoorraad gaat worden met restanten uit het magazijn. Het warenhuis laat weten dat het gaat om artikelen uit het bestaande assortiment en dat de kortingen verhoogd zullen gaan worden.
Eind maart ging V&D ook al tijdelijk open om de resterende voorraad te verkopen. Over een paar weken gaat V&D defintief de deuren sluiten. Wat er dan nog rest aan voorraad en niet is opgehaald door de leveranciers zal via een veiling worden aangeboden.
De curatoren vinden het wel opvallend dat er nu ineens zoveel mensen komen, voorheen bij de uitverkoop werd er wel tot 75% korting gegeven en zag je maar weinig mensen, nu met 20 tot 40% korting moet je over de hoofden lopen wil je iets kunnen kopen.

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.