Graaien bij V&D Den Helder

Regionieuws – De curatoren van het failliete V&D concern laten weten dat de vestiging in Den Helder weer bevoorraad gaat worden met restanten uit het magazijn. Het warenhuis laat weten dat het gaat om artikelen uit het bestaande assortiment en dat de kortingen verhoogd zullen gaan worden.
Eind maart ging V&D ook al tijdelijk open om de resterende voorraad te verkopen. Over een paar weken gaat V&D defintief de deuren sluiten. Wat er dan nog rest aan voorraad en niet is opgehaald door de leveranciers zal via een veiling worden aangeboden.
De curatoren vinden het wel opvallend dat er nu ineens zoveel mensen komen, voorheen bij de uitverkoop werd er wel tot 75% korting gegeven en zag je maar weinig mensen, nu met 20 tot 40% korting moet je over de hoofden lopen wil je iets kunnen kopen.

Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs