2°C | Amsterdam

Gratis cursus Focus Op Eigen Kracht voor mantelzorgers Hollands Kroon

Hollands Kroon – Focus op Eigen Kracht is een succesvolle cursus, die mantelzorgers leert hoe zij zélf (weer) controle krijgen over hun zorgsituatie. Het Mantelzorgcentrum start 23 februari in Hollands Kroon met een nieuwe serie van vier bijeenkomsten. Mantelzorgers zijn krachtige mensen, maar hebben zelf ook behoefte zich gesterkt te voelen.
Met de cursus Focus op Eigen Kracht krijgen mantelzorgers aanwijzingen hun kracht te benutten om de zorgtaak zo goed mogelijk te blijven uitvoeren.
In vier bijeenkomsten krijgen mantelzorgers handvatten om de zorg beter of makkelijker aan te kunnen, natuurlijk met steun in de rug en de hulplijn van het Mantelzorgcentrum binnen handbereik. Thema’s die worden behandeld zijn bijvoorbeeld: de positie van de mantelzorger, eigen kwaliteiten, draagkracht en draaglast.
De cursus is gratis voor mantelzorgers Hollands Kroon, dankzij subsidie van deze gemeente.
Voor de cursus in HOLLANDS KROON zijn de bijeenkomsten

  • op dinsdag 23 februari, 8 en 22 maart en 5 april, van 13.00 uur – 15.30 uur.
  • Locatie: Kroonwaard in Middenmeer. Aanmelden is noodzakelijk en kan tot 16 februari.
  • Voor meer informatie over deze of over onze andere activiteiten en voor aanmelden kunt u bellen met het Mantelzorgcentrum, tel. 0223-747009 of een mail sturen naar: [email protected].

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.