Gratis cursus Focus Op Eigen Kracht voor mantelzorgers Hollands Kroon

Hollands Kroon – Focus op Eigen Kracht is een succesvolle cursus, die mantelzorgers leert hoe zij zélf (weer) controle krijgen over hun zorgsituatie. Het Mantelzorgcentrum start 23 februari in Hollands Kroon met een nieuwe serie van vier bijeenkomsten. Mantelzorgers zijn krachtige mensen, maar hebben zelf ook behoefte zich gesterkt te voelen.
Met de cursus Focus op Eigen Kracht krijgen mantelzorgers aanwijzingen hun kracht te benutten om de zorgtaak zo goed mogelijk te blijven uitvoeren.
In vier bijeenkomsten krijgen mantelzorgers handvatten om de zorg beter of makkelijker aan te kunnen, natuurlijk met steun in de rug en de hulplijn van het Mantelzorgcentrum binnen handbereik. Thema’s die worden behandeld zijn bijvoorbeeld: de positie van de mantelzorger, eigen kwaliteiten, draagkracht en draaglast.
De cursus is gratis voor mantelzorgers Hollands Kroon, dankzij subsidie van deze gemeente.
Voor de cursus in HOLLANDS KROON zijn de bijeenkomsten

  • op dinsdag 23 februari, 8 en 22 maart en 5 april, van 13.00 uur – 15.30 uur.
  • Locatie: Kroonwaard in Middenmeer. Aanmelden is noodzakelijk en kan tot 16 februari.
  • Voor meer informatie over deze of over onze andere activiteiten en voor aanmelden kunt u bellen met het Mantelzorgcentrum, tel. 0223-747009 of een mail sturen naar: info@mantelzorgcentrum.nl.
Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs