2°C | Amsterdam

Gratis Sinterklaasinstuif Niedorphal en Zwembad de Wirg, Winkel

WINKEL – Op woensdagmiddag 30 november van 14.30 – 16.00 uur organiseert Sportservice Schagen de jaarlijkse Sinterklaasinstuif voor groep 1 t/m 4 in de Niedorphal, Hartweg 35 in Winkel. Daarnaast is er gelijktijdig een zweminstuif voor groepen 5 t/m 8 in Zwembad de Wirg ook aan de Hartweg in Winkel.

Pietenkunstjes

Kinderen uit groep 1 t/m 4 kunnen in de Niedorphal oefenen met hun Pietenvaardigheden tijdens de speciale Sport- en Spelactiviteiten die in de hal neergezet worden. Gooi pakjes door de schoorsteen, klim en klauter op de schuine daken en zwaai van het ene dak naar het andere dak om pakjes rond te brengen. En er zijn nog veel meer pietenkunstjes te doen.
Wie weet komen er dit jaar wel weer Pieten kijken of er goede hulppieten zijn en ze te belonen met wat lekkers!

Zwembad

Kinderen uit groep 5 t/m 8 kunnen op hetzelfde tijdstip gratis zwemmen in Zwembad de Wirg. Je kunt meedoen aan leuke waterspelletjes, lukt het je bijvoorbeeld om over de lange mat in het water te lopen zonder te vallen? Er zullen zeker nog meer wateractiviteiten worden aangeboden. Daarnaast is ook de mogelijkheid om vrij te zwemmen! Een zwemdiploma is verplicht.

Gratis

Deelname is gratis, kinderen die mee willen doen kunnen gewoon komen, opgeven van tevoren is niet nodig, maar er kunnen maximaal 180 kinderen deelnemen op beide locaties, vol=vol
Het is leuk als kinderen in de Niedorphal verkleed komen, maar een kraag/cape die om de nek zit is niet aan te bevelen i.v.m. de veiligheid, zaalschoenen zijn wel verplicht.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Sportservice Schagen tel: 0224-214774 of mail:[email protected]

Related Articles

Op zoek naar een heerlijk nieuw recept om uit te proberen? Bokkenpootjes zijn een traditionele Nederlandse traktatie die perfect zijn voor elke gelegenheid. Ze
Wilt u ook een heerlijk bolus recept maken? Een bolus is een soort voedsel dat populair is in veel landen over de hele wereld.

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.