2°C | Amsterdam

Grootste thuis.gesprek van Nederland in Medemblik

REGIO – Afgelopen 17 november was Medemblik het centrum voor het grootste THUIS.GESPREK van Nederland, ruim 100 Noord-Hollanders kwamen samen in Sint Martinus om te praten over hoe beter oud te worden in Noord-Holland.
Ook werd die dag het boekje ‘Luisteren naar Olifantenpaadjes’ gepresenteerd en ontvingen Margreet, Ton, Meike, Dirk, Joy, Lizanne, Marianne, Sjon en Margreet ontvingen het THUIS.LAB-certificaat. Zij zijn de afgelopen maanden tijdens de THUIS.GESPREKKEN en de THUIS.TOUR het open gesprek aangegaan over ‘Beter oud worden in Noord-Holland’.
Na afloop was er voor de bewoners van Sint Martinus nog een gezellige nazit waarbij de voetjes van de vloer konden onder de muzikale noten van het Danspaleis. Al met al een zeer geslaagde happening.

Related Articles

Op zoek naar een heerlijk en voedzaam recept? Zoek niet verder! Ons borstplaat recept is perfect voor elke gelegenheid. Het is makkelijk te maken,
Op zoek naar een heerlijk nieuw recept om uit te proberen? Bokkenpootjes zijn een traditionele Nederlandse traktatie die perfect zijn voor elke gelegenheid. Ze

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.