Grote stroomstoring Schagen en omgeving

REGIO – Een paar duizend huishoudens in de regio Schagen zitten op dit moment zonder stroom. Dat meldt netbeheerder Liander. De stroomstoring trof huishoudens met deze postcodes: 1731, 1733, 1738, 1741 en 1766. Er wordt op dit moment hard gewerkt om de problemen op te lossen.
De storing is ontstaan doordat er een elektriciteitskabel kapot is getrokken, laat een woordvoerder van Liander weten aan NH. Dat gebeurde even na 10.30 uur. Volgens de woordvoerder ging in het in eerste instantie om maar liefst 8.000 huishoudens die werden getroffen.
Al gauw waren 6.000 huizen weer aangesloten, maar voor de overige 2.000 (in Waarland) duurt dat nog even. Liander hoopt dat de storing om 12.45 uur helemaal is verholpen.

Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs