Gucci is nog lang niet afgeschreven

Schagen – Het is een bijzonder stel: Ashley Rol uit Schagen en haar dressuurpaard Gucci. Ashley kocht de merrie als zielig bang paard. Na veel trainen zijn beide vol zelfvertrouwen, en… in de race voor een mooie prijs. Alleen moet Noord-Holland nog wel massaal op het duo stemmen.
Een reportage van regioverslaggever Jurgen van den Bosch
Vier jaar geleden kocht Ashley haar merrie Gucci. “Opstappen was bijna onmogelijk. Hij was bang en maakte rodeo-sprongen, zodat ik vaak viel. Ik was er helemaal klaar mee”, vertelt Ashley, die Gucci daarom met pijn in het hart te koop zette.
Blij
“Ik kreeg iedere keer tranen in mijn ogen als ik eraan dacht ze weg moest”, vertelt ze. Dat was het moment dat bij Ashley de knop omging en alles veranderde. “Ik wilde dat het goed kwam, al deed ze vervelend. Ik ging anders rijden en Gucci veranderde daardoor ook.” Met veel trainen en hard werken gaat het nu hartstikke goed, doen ze mee aan wedstrijden en is Ashley blij dat Gucci er nog is. “Ik zou niet meer zonder haar kunnen.”
Stem
Samen doen ze mee aan een sponsorwedstrijd, waarmee ze een wedstrijd- en trainingspakket kunnen winnen ter waarde van 2.500 euro. Daarvoor hebben ze nog wel wat stemmen nodig. Ashley hoopt dan ook dat Noord-Holland massaal stemt op haar en Gucci.

Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs