2°C | Amsterdam

Gucci is nog lang niet afgeschreven

Schagen – Het is een bijzonder stel: Ashley Rol uit Schagen en haar dressuurpaard Gucci. Ashley kocht de merrie als zielig bang paard. Na veel trainen zijn beide vol zelfvertrouwen, en… in de race voor een mooie prijs. Alleen moet Noord-Holland nog wel massaal op het duo stemmen.
Een reportage van regioverslaggever Jurgen van den Bosch
Vier jaar geleden kocht Ashley haar merrie Gucci. “Opstappen was bijna onmogelijk. Hij was bang en maakte rodeo-sprongen, zodat ik vaak viel. Ik was er helemaal klaar mee”, vertelt Ashley, die Gucci daarom met pijn in het hart te koop zette.
Blij
“Ik kreeg iedere keer tranen in mijn ogen als ik eraan dacht ze weg moest”, vertelt ze. Dat was het moment dat bij Ashley de knop omging en alles veranderde. “Ik wilde dat het goed kwam, al deed ze vervelend. Ik ging anders rijden en Gucci veranderde daardoor ook.” Met veel trainen en hard werken gaat het nu hartstikke goed, doen ze mee aan wedstrijden en is Ashley blij dat Gucci er nog is. “Ik zou niet meer zonder haar kunnen.”
Stem
Samen doen ze mee aan een sponsorwedstrijd, waarmee ze een wedstrijd- en trainingspakket kunnen winnen ter waarde van 2.500 euro. Daarvoor hebben ze nog wel wat stemmen nodig. Ashley hoopt dan ook dat Noord-Holland massaal stemt op haar en Gucci.

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.