2°C | Amsterdam

GV Wieringen pakt uit met geweldige show!


HIPPOLYTUSHOEF – Afgelopen Zaterdag 1 Juli 2017 was de grote dag voor GV Wieringen, het jubileum feest ter ere van het 90 jarige bestaan van de vereniging. In het begin van dit jaar zijn de voorbereidingen al begonnen, zo werden er tussen de turn oefeningen en wedstrijden door al dansjes en kunstjes geoefend.
Ook werd er al op tijd de Wedstrijd turnvloer besproken, en werden er meerdere uitnodigingen  verstuurd naar Spectaculaire acts. Ook werd het Licht en geluid geregeld en kaarten vooraf gaand aan de show verkocht, Nathalie Walschots bedankt hiervoor.
Al met al een hoop voorbereidingen. Maar liefst 33 optredens waren er te zien. Waarvan 1 van de Kleuters onder leiding van Danielle de Groote. De Meisjes van de Kidz Dance lieten 2 dansjes zien. En dan alle turn optredens waar de avond goed mee gevuld was, onder leiding van Afra de Wolf, die zelf ook nog even haar kunsten liet zien.
Ook was er een verrassing act te zien van Adonis Sportacrobatiek uit Drachten, de groep deed onlangs mee aan het tv programma Hollands Got Talent.
Ook werden er ´s avonds een aantal leden geëerd met een speldje van de KNGU.
Namelijk Mvr. Wil van Dongen-Borst die maar liefst 70 jaar lid is van de gymvereniging Wieringen. En 50 jaar lid waren Mvr. M. van Dijk, Mv.r C. Glas, Mvr. A.H. Klein, Mvr. D. Rezelman en Mvr. M. Schouten. Ook trainster en coach Afra de Wolf kreeg een speldje voor haar 25 jarige lidmaatschap.
Ook werd Marianna Dick naar voren gehaald en in het zonnetje gezet voor al haar jaren als jurylid voor de vereniging. Manon Cornelissen kreeg een bedankje voor haar jaren als hulp leiding, Lucinda de Vries voor het assisteren bij het turnen en dan vooral de wedstrijden. En Bo de Klerk die haar stage met deze show heeft afgesloten.
Het was een fantastische dag met 2 geweldige shows en een uitverkochte zaal. Wat een Feest!
GV Wieringen wilt graag alle Sponsors, Vrijwilligers en Leden bedanken voor deze geweldige dag!

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.