GV Wieringen turnsters naar NK Turnen

Wieringen – Esther de Jongh en Lindsey Bakker kunnen zich gaan opmaken voor het echte werk, beide dames hebben zich via de landelijke halve finales weten te plaatsen voor het NK kampioenschap turnen 3e divisie.
Bo de Klerk wist met een prima uitgevoerde wedstrijd een keurige negende plaats te behalen maar helaas was dat net niet voldoende om als derde GV Wieringen turnster ook naar het NK te mogen.  Esther de Jongh wist met een superscore van 46.233 punten de tweede plaats voor zich op te eisen en zo haar deelname aan het NK Turnen veilig te stellen.
Ook Lindsey Bakker turnde een hele goede wedstrijd dat resulteerde in een derde plaats in de halve finales waardoor ook zij naar het NK Turnen mag afreizen waar zij op de brug gaat proberen de titel in de wacht te slepen, haar eindscore kwam uit op 45.575 punten.
Het NK Turnen vindt plaats in Dordrecht op 21 mei aanstaande. Komt u de meiden aanmoedigen?

Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs