2°C | Amsterdam

Handbalkamp VZV opent met verrassing!


‘T VELD – Als afsluiting van het handbalseizoen wordt er door VZV op SP de Kogge alle jaren een handbalkamp voor de jeugd georganiseerd.
Bij de opening van het handbalkamp 2017 werd als traditie het VZV club weer door de jeugd uit volle borst gezongen en een toast uitgebracht op dit sportieve gebeuren. En natuurlijk was clubicoon Gies van Waesberghe ook hierbij betrokken, voor Gies en zijn vrouw Annie stond er echter ook nog een hele bijzondere verrassing te wachten.
De fanfare Samen Voorwaarts kwam speciaal voor het echtpaar een Serenade uitbrengen omdat ze dit weekend ook 50 jaar getrouwd waren en de Handbal en het Sportcomplex de meest geschikte en passende gelegenheid hiervoor zou zijn om ze in het zonnetje te zetten.
Totaal onverwachts stonden ze daar beduusd in de belangstelling en werden ze toegezongen en gefeliciteerd door zijn handbaljeugd en iedereen die daar aanwezig waren.
Een mooiere opening kon niemand zich wensen en werden de eerste spellen en bezigheden afgewerkt waarna laat in de avond de slaapplaatsen in Sporthal ’t Zijveld werden opgezocht.
Het handbalkamp was weer perfect georganiseerd door de vele vrijwilligers en de begeleiders van de jeugdteams zaterdagmiddag werd het met prachtig weer naar ieders tevredenheid afgesloten.

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.