Handtekening actie behoud zwembad De Wirg mochten niet worden aangeboden


NIEUWE NIEDORP – De actievoerder die zich inspannen om het zwembad in Nieuwe Niedorp te behouden hebben van Hollands Kroon de deur op de neus gekregen toen zij bijna 1000 handtekeningen aan de wethouder wilden overhandigen.

Per post

Na diverse keren contact te hebben gezocht met de gemeente om de wethouder persoonlijk de handtekeningen te kunnen overhandigen bleek dit niet mogelijk te zijn, waardoor er voor de actievoerders niets anders op zat om ze per post aan de gemeente te versturen
Boosdoener bleek het KCC te zijn, deze weigerde de actievoerders door te verbinden en ook de vraag om dan maar naar het gemeentehuis te komen en ze daar aan de wethouder te overhandigen werd de grond in geboord, ‘daar moet u eerst een afspraak voor maken,’ was de reactie van het KCC.
De wethouder zelf heeft tijdens de raadsvergadering er daarna persoonlijk voor gezorgd dat de handtekening alsnog konden worden aangeboden.

LADA boos

Lada reageert boos op wat er is gebeurd en zegt dat zij meer klachten over de werkwijze van het KCC heeft gekregen. En heeft daarom ook schriftelijke vragen gesteld aan het college over het KCC.

  • Wanneer inwoners een brief willen afgeven wordt geweigerd deze in ontvangst te nemen
  • Ook het niet doorverbinden wordt genoemd
  • Er moet vaak dagen lang gewacht worden op een terugbelverzoek
  • Vooral oudere inwoners hebben moeite met het gebruik van het touchscreen en krijgen daarbij geen hulp

Vragen:

    1. Bent u op de hoogte van deze klachten?
    2. Welke actie gaat u hier op ondernemen ?
Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs