Hangjongeren gooien tientallen bierflesjes kapot op schoolplein en skatebaan

WINKEL/NIEUWE NIEDORP – Jongeren in Winkel en Nieuwe Niedorp hebben een spoor van kapot gegooide bierflesjes achtergelaten op een schoolplein en skatebaan.
De scherven lagen overal en er restte niets anders dan dat omwonenden de bezem ter hand moesten nemen om de rommel weer op te ruimen.  De politie zoekt mensen die weten wie dit gedaan hebben en roept op zich te melden via 0900-8844(tuig).
 

Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs