Helaas is het doek voor de markt in Winkel na 36 jaar gevallen.

Winkel – Helaas is het doek voor de markt in Winkel na 36 jaar gevallen. Al enkele jaren neemt de animo voor de markt in Winkel af. De marktmeesters hebben gezocht naar opvolgers maar dat is ook na verschillende oproepen in de media niet gelukt. We hebben de marktperiode in Winkel vorig jaar kunnen afsluiten met een hele gezellige markt die in het teken van “600 jaar Stederecht” stond.
Zaterdag 4 juni 2016
De markt wordt voor de 37ste keer gehouden in de prachtige Dorpsstraat van Nieuwe Niedorp. Op de jaarmarkt staan overwegend particulieren die hun waren verkopen, aangevuld met beroeps kraamhouders. Veel ruimte is er voor diverse verenigingen en stichtingen om hun activiteiten te promoten. Daarnaast worden op en tijdens de markt vele activiteiten georganiseerd voor jong en oud en wordt de markt opgeluisterd met diverse muziekoptredens.
De jaarmarkt wordt georganiseerd onder de naam Kieledag. Vroeger droegen de kooplui allemaal een blauwe kiel en nu kunt u de marktmeesters daaraan herkennen.Voor muziekliefhebbers speelt de accordeonist. Ook hebben we natuurlijk weer het voetbal-gaten schieten, een kartbaan en een springkussen voor de kleintjes.
De jaarmarkt is zaterdag 4 juni van 10.00 uur tot 15.00 uur in Nieuwe Niedorp en de entree is gratis. Zoek de gezelligheid op en struin de markt af naar koopjes, curiosa en lekkers.

Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs