Helaas is het doek voor de markt in Winkel na 36 jaar gevallen.

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Winkel – Helaas is het doek voor de markt in Winkel na 36 jaar gevallen. Al enkele jaren neemt de animo voor de markt in Winkel af. De marktmeesters hebben gezocht naar opvolgers maar dat is ook na verschillende oproepen in de media niet gelukt. We hebben de marktperiode in Winkel vorig jaar kunnen afsluiten met een hele gezellige markt die in het teken van “600 jaar Stederecht” stond.
Zaterdag 4 juni 2016
De markt wordt voor de 37ste keer gehouden in de prachtige Dorpsstraat van Nieuwe Niedorp. Op de jaarmarkt staan overwegend particulieren die hun waren verkopen, aangevuld met beroeps kraamhouders. Veel ruimte is er voor diverse verenigingen en stichtingen om hun activiteiten te promoten. Daarnaast worden op en tijdens de markt vele activiteiten georganiseerd voor jong en oud en wordt de markt opgeluisterd met diverse muziekoptredens.
De jaarmarkt wordt georganiseerd onder de naam Kieledag. Vroeger droegen de kooplui allemaal een blauwe kiel en nu kunt u de marktmeesters daaraan herkennen.Voor muziekliefhebbers speelt de accordeonist. Ook hebben we natuurlijk weer het voetbal-gaten schieten, een kartbaan en een springkussen voor de kleintjes.
De jaarmarkt is zaterdag 4 juni van 10.00 uur tot 15.00 uur in Nieuwe Niedorp en de entree is gratis. Zoek de gezelligheid op en struin de markt af naar koopjes, curiosa en lekkers.

Share this article

Related posts

Category

Category

Category

Category