2°C | Amsterdam

Helaas is het doek voor de markt in Winkel na 36 jaar gevallen.

Winkel – Helaas is het doek voor de markt in Winkel na 36 jaar gevallen. Al enkele jaren neemt de animo voor de markt in Winkel af. De marktmeesters hebben gezocht naar opvolgers maar dat is ook na verschillende oproepen in de media niet gelukt. We hebben de marktperiode in Winkel vorig jaar kunnen afsluiten met een hele gezellige markt die in het teken van “600 jaar Stederecht” stond.
Zaterdag 4 juni 2016
De markt wordt voor de 37ste keer gehouden in de prachtige Dorpsstraat van Nieuwe Niedorp. Op de jaarmarkt staan overwegend particulieren die hun waren verkopen, aangevuld met beroeps kraamhouders. Veel ruimte is er voor diverse verenigingen en stichtingen om hun activiteiten te promoten. Daarnaast worden op en tijdens de markt vele activiteiten georganiseerd voor jong en oud en wordt de markt opgeluisterd met diverse muziekoptredens.
De jaarmarkt wordt georganiseerd onder de naam Kieledag. Vroeger droegen de kooplui allemaal een blauwe kiel en nu kunt u de marktmeesters daaraan herkennen.Voor muziekliefhebbers speelt de accordeonist. Ook hebben we natuurlijk weer het voetbal-gaten schieten, een kartbaan en een springkussen voor de kleintjes.
De jaarmarkt is zaterdag 4 juni van 10.00 uur tot 15.00 uur in Nieuwe Niedorp en de entree is gratis. Zoek de gezelligheid op en struin de markt af naar koopjes, curiosa en lekkers.

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.