Helden van de dierenambulance halen nat pak bij redden van een schaap

Hollands Kroon – Vrijwilligers van dierenambulance Hollands Kroon hebben maandag een heldendaad verricht door een schaap uit de sloot te redden.
“Het zijn toppers. Ze brachten uren door in het ijskoude weer”, zegt een woordvoerder van de organisatie tegen NH. De vrijwilligers zijn inmiddels over de schrik heen. Het is niet de eerste keer dat zij dit meemaken.
Ook met het dier gaat het inmiddels goed. Ze is gisternacht ondergebracht bij een boer en is al langs de dierenarts geweest. “Het gaat nu al wat beter met het ooitje. Ze heeft pijnstillers toegediend gekregen.”
Het dier is inmiddels met haar eigenaar herenigd

Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs