2°C | Amsterdam

Helderse doodrijder hoort lange werkstraf eisen.

DEN HELDER – De 21-jarige S.P uit Den Helder die op 30 november 2015 de 18-jarige Celeste Kos doodreed op het het Schapendijkje in Den Helder moet als het aan de Officier van Justitie ligt een werkstraf van 240 uur krijgen en een voorwaardelijke celstraf van 2 maanden.
Het O.M beschuldigt P. er van dat hij op de onverlichte Schapenpad te snel heeft gereden en ook met zijn mobiele telefoon bezig was toen hij Celeste te laat in de gaten kreeg en een botsing niet meer kon verhinderen. P. beweerde bij hoog en laag dat hij niet te snel heeft gereden en ook niet met zijn mobiele telefoon bezig was.
Celeste is na het ongeval in coma geraakt en op 4 december in bijzijn van haar familie overleden.  De politie ging toen uit dat mogelijk de harde wind beide weggebruikers parten heeft gespeeld.

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.