Helderse doodrijder hoort lange werkstraf eisen.

DEN HELDER – De 21-jarige S.P uit Den Helder die op 30 november 2015 de 18-jarige Celeste Kos doodreed op het het Schapendijkje in Den Helder moet als het aan de Officier van Justitie ligt een werkstraf van 240 uur krijgen en een voorwaardelijke celstraf van 2 maanden.
Het O.M beschuldigt P. er van dat hij op de onverlichte Schapenpad te snel heeft gereden en ook met zijn mobiele telefoon bezig was toen hij Celeste te laat in de gaten kreeg en een botsing niet meer kon verhinderen. P. beweerde bij hoog en laag dat hij niet te snel heeft gereden en ook niet met zijn mobiele telefoon bezig was.
Celeste is na het ongeval in coma geraakt en op 4 december in bijzijn van haar familie overleden.  De politie ging toen uit dat mogelijk de harde wind beide weggebruikers parten heeft gespeeld.

Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs