2°C | Amsterdam

Help Heren 1 Tonegido/Kleine Sluis naar de tweede divisie!

HIPPOLYTUSHOEF – Tonegido organiseert samen met de Vriendenloterij een speciale bel actie! Onze heren hebben volgend seizoen een doel; doorstromen van hoofdklasse naar de tweede divisie. Maar hoger spelen kost meer geld voor training en bondskosten en daarom gaan de heren zich met het hele team woensdag 18 mei  inzetten om de clubkas te spekken!
Van 18.30 uur tot 21.30 gaat het heren 1 team bellen vanuit de kantine naar leden en vrienden en familie met het aanbod om vriend te worden van Tonegido door mee te spelen in de Vriendenloterij.
Van ieder verkocht lot gaat de helft van de inleg direct naar onze club, iedere maand opnieuw. Wanneer 50 loten verkocht worden en de 50 deelnemers een heel jaar voor de club mee spelen, levert dit de clubkas 4.612,50 euro op! Eén lot kost 13,25 euro (incl Jackpotbonus a 0,50) per trekking. Er zijn 14 trekkingen per jaar waarvan twee zonder Jackpotbonus. Door deel te nemen steunt u niet alleen onze club maar u maakt ook elke maand kans op vele mooie prijzen.

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.