2°C | Amsterdam

Hennepkwekerij Anna Paulowna ontmanteld, 24-jarige inwoonster aangehouden

ANNA PAULOWNA – Op dinsdagavond kreeg de politie melding dat er een klap was gehoord bij een woning aan de Diamant in Anna Paulowna.

Ter plaatse bleek er een gat in een raam te zitten. Onduidelijk was hoe dit gat er in was gekomen, mogelijk door vuurwerk.

Later op de avond kreeg de politie normaals een melding over dit adres. In dit geval zouden er planten uit de woning gehaald worden. Toen de politie ter plaatse kwam bleek er in de woning een hennepkwekerij gezeten te hebben.
De planten waren inmiddels geoogst. Ook was een groot deel van de benodigde apparatuur verdwenen. Wel stonden er honderd bloempotten met afgeknipte planten, lagen er hennepresten en was er nog wat apparatuur aanwezig. De politie nam de goederen in beslag. Liander doet onderzoek naar vermoedelijke diefstal van stroom. 
In het pand was een 24-jarige vrouw uit Anna Paulowna aanwezig. Zij is uitgenodigd voor het afleggen van een verdachtenverklaring.

Related Articles

Houdt u van chocolade? Dit recept is voor al jullie chocoladeliefhebbers die er zijn. Het is een heerlijke en makkelijke manier om chocoladeletters te
Weinig dingen in het leven zijn zo typisch Nederlands als het jaarlijkse Pinkpop Festival. Drie dagen lang verandert het stadje Landgraaf bij Maastricht elk

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.