Heren handbaltopper in Hippolytushoef

Hippolytushoef – Het herenhandbalteam van Tonegido/Kleine Sluis speelt dinsdag 9 februari om 20.00 uur in sporthal Wieringen aan Belterlaan 1 in Hippolytushoef een bekerwedstrijd tegen de nummer drie uit de eredivisie Red Rag Tachos uit Waalwijk.
Het betreft een achtste finale in de landelijke handbalbeker. Na het behalen van het regiokampioenschap in de landelijke bekercompetitie is het nu dus tijd voor een nog grotere uitdaging. Tonegido/Kleine Sluis rekent op veel publiek, daarom wordt een extra tribune in de sporthal geplaatst.
De entree bedraagt € 2,50.

Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs