Hippo’s bedrijf blaast Circus Renz nieuw leven in.

HIPPOLYTUSHOEF – Oud-eigenaar en clown Milko Steyvers heeft er alle vertrouwen in dat het nieuwe Circus Herman Renz een succes wordt. Gisteren werd bekendgemaakt dat de Duursma Groep uit Hippolytushoef het circus nieuw leven inblaast, meldt het AD.
Voormalig eigenaar Steyvers zegt dat in totaal 65 mensen aan het nieuwe circus zijn verbonden. Hijzelf treedt op als clown en adviseur. “Het wordt een compleet circus. Met een nieuwe tent, met een liveorkest erbij en alles wat erbij hoort”, zegt hij tegen de krant.
Het is volgens hem de bedoeling dat het circus vanaf 2017 in de maanden oktober, november, december en januari door het land trekt. De Duursma Groep heeft bij de veiling van de goederen van het failliete Circus Herman Renz de entreeboog gekocht. Het bedrijf heeft ook de merknaam in eigendom.

Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs