2°C | Amsterdam

Hippo’s bedrijf blaast Circus Renz nieuw leven in.

HIPPOLYTUSHOEF – Oud-eigenaar en clown Milko Steyvers heeft er alle vertrouwen in dat het nieuwe Circus Herman Renz een succes wordt. Gisteren werd bekendgemaakt dat de Duursma Groep uit Hippolytushoef het circus nieuw leven inblaast, meldt het AD.
Voormalig eigenaar Steyvers zegt dat in totaal 65 mensen aan het nieuwe circus zijn verbonden. Hijzelf treedt op als clown en adviseur. “Het wordt een compleet circus. Met een nieuwe tent, met een liveorkest erbij en alles wat erbij hoort”, zegt hij tegen de krant.
Het is volgens hem de bedoeling dat het circus vanaf 2017 in de maanden oktober, november, december en januari door het land trekt. De Duursma Groep heeft bij de veiling van de goederen van het failliete Circus Herman Renz de entreeboog gekocht. Het bedrijf heeft ook de merknaam in eigendom.

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.