2°C | Amsterdam

Hoe Bedrijven Nog Effectiever Kunnen Werken

INGEZONDEN MEDEDELING – Welk bedrijf in de gemeente Hollands Kroon zou niet effectiever willen werken? Meer doen met minder geld of minder inzet – dat klinkt voor iedereen goed. Dit zijn een aantal tips waardoor medewerkers op kantoor nog effectiever kunnen werken.

Richting de cloud

Vanuit de cloud werken heeft als bijkomend voordeel dat het totaal niet uitmaakt of iemand thuis zit of gewoon op kantoor is – ze kunnen altijd bij dezelfde bestanden en deze worden netjes opgeslagen door een van de grote servers. Natuurlijk is dat altijd even afwegen, maar uiteindelijk zal een uitstap naar de cloud ervoor zorgen dat medewerkers nog wendbaarder en breder inzetbaar worden.

Gewoon duidelijk gereserveerde ruimtes

Hoe vaak komt het voor dat er iemand in jouw vergaderruimte zit? Ondanks het feit dat je deze netjes hebt gereserveerd! Met een vergaderkamer beschikbaarheid display is dat probleem opgelost. Deze integreert direct in een reserveringssysteem en dat zorgt er weer voor dat het probleem met dubbel geboekte ruimtes niet meer voor gaat komen.

Ergonomie is belangrijk

Natuurlijk is het belangrijk dat medewerkers productief zijn – maar dat zijn ze het meest wanneer ze ook prettig kunnen werken. Zorg er dan ook voor dat stoelen ergonomisch zijn en dat de bureaus zo staan afgesteld dat het ook echt voor die specifieke medewerker goed gaat. Daarnaast kun je bijvoorbeeld ook denken aan een zit-sta bureau waardoor het gemakkelijk is om af en toe af te wisselen als de medewerker geen zin meer heeft om te zitten. Dit is niet alleen belangrijk voor de productiviteit, maar ook voor uitval.

Zorg voor open communicatie

Hoe gemakkelijk is het als iemand even snel een berichtje kan sturen om een vraag te stellen. Voor sommige mensen is de drempel voor e-mail of telefoon redelijk groot, maar een chatje kunnen ze zo gelijk sturen en ook een vraag stellen. Voelen medewerkers zich comfortabel in het feit dat ze bepaalde dingen kunnen zeggen of hebben ze het gevoel dat bepaalde dingen niet gezegd kunnen worden?

Zorg voor software om taken bij te houden

Denk bijvoorbeeld aan een tool als Trello, hier kun je gemakkelijk bijhouden waar je staat met betrekking tot voortgang van bepaalde projecten. E-mail is al snel onoverzichtelijk en de kans is groot dat je per ongeluk een keer een e-mail gaat verwijderen. Als je echter alles op een locatie hebt dan kan iedereen zien waar alles staat en is de kans dat er bepaalde aspecten van een taak verloren gaan ook een stuk kleiner.

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.