Hollands Kroon gaat wegen van nieuw asfalt voorzien

HOLLANDS KROON – In de maand september wordt er op een aantal plaatsen in de gemeente aan de weg gewerkt. Dit is nodig om de wegen veilig te houden. De betreffende wegen worden hiervoor enige tijd afgesloten. Dit brengt uiteraard hinder met zich mee. Houdt hier rekening mee als u de weg opgaat.

Wat zijn de werkzaamheden?

De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het repareren van het asfalt en het aanbrengen van een nieuwe slijtlaag. Om dit werk uit te kunnen voeren worden de wegen voor al het doorgaande verkeer tijdelijk afgesloten, uitgezonderd bestemmingsverkeer.

Waar en wanneer?

Straatnaam Wegvak Geplande datum
Kon. Wilhelminaweg Kruisstraat – Zuiderzeeweg        5 tot 9 september
Grasweg Middenweg – afslag Kruiswijk 8 september
Oudesluizerweg Noord Zijperweg – Noorderweg 5 tot 9 september
Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs