Hollands Kroon: Handjes af van salaris directeur HVC

HOLLANDS KROON – De boodschap van het college van Hollands Kroon was duidelijk, Hollands Kroon is tegen een verlaging van het salaris van de HVC-directeur.  Daar waar een gemeente als Medemblik juist nogmaals gaat proberen om nog meer gemeenten achter zich te krijgen om het salaris van de directeur te laten voldoen aan de nieuwe eisen blijft Hollands Kroon tegen.
Pas als er een nieuwe directeur in de plaats komt van de huidige directeur mag het salaris aan de nieuwe regels worden aangepast, niet eerder. Daarmee is voor Hollands Kroon het boek over het salaris van van Lieshout gesloten.

Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs