Hollands Kroon heeft noodplan leerlingenvervoer klaarliggen

HOLLANDS KROON – De gemeente Hollands Kroon heeft een noodplan klaarliggen om na de meivakantie de leerlingen die gebruikmaken van het failliet verklaarde Firma Klomp toch op school te krijgen.
De Firma Klomp is afgelopen maandag failliet verklaard en zijn er twee bewindvoerders aangesteld, deze hebben nu verklaard dat zij geen kans zien op een doorstart van het bedrijf. Samen met de gemeente Schagen is Hollands Kroon bezig om met de curatoren in gesprek te komen om zo meer informatie te krijgen.
Hollands Kroon gaat de ouders informeren over het faillissement en de eventuele gevolgen van dit faillissement voor het leerlingenvervoer.

Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs