Hollands Kroon laat u kennismaken met de kernbeheerders

HOLLANDS KROON – Hollands Kroon is een grote gemeente met veel openbare ruimte. Openbare ruimte die u als inwoner zelf mag inrichten. Hoe u dat het beste kunt

doen? Daar kunnen wij, de kernbeheerders van de gemeente, u mee helpen.
Als u wilt weten wat wij voor u, of uw buurt kunnen betekenen bent u van harte welkom op dinsdag 12 juli in het dorpshuis in Westerland. Ook kunt u deze avond vragen aan ons stellen. De bijeenkomst begint om 19.30 uur.
Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs