2°C | Amsterdam

Hollands Kroon laat u uw mantelzorger verwennen met een kadobon

HOLLANDS KROON – Bent u Wmo-cliënt en heeft u een mantelzorger? Dan kunt u hen dit jaar zelf extra waarderen. Hiervoor krijgt u binnenkort drie VVV-bonnen van € 10,- om weg te geven aan uw mantelzorger(s). Op die manier kunt u hen bedanken voor de inzet. U ontvangt hiervoor binnenkort een brief van de gemeente Hollands Kroon.

Voor wie is de bon?

Wethouder Mary van Gent: “De inzet van mantelzorgers waardeer ik enorm en is ontzettend belangrijk in onze samenleving. Mantelzorgers doen hun werk met zo veel liefde. Dat zorgt voor warmte en geborgenheid. Wmo-cliënten weten dat natuurlijk als geen ander. Daarom geef ik ze met deze bonnen graag de mogelijkheid om die waardering aan hun mantelzorgers te laten blijken.
U bepaalt zelf aan wie u de bonnen geeft. Dat kan zijn aan familie, vrienden, buren en kennissen die u vrijwillig en onbetaald helpen.

Heeft u geen mantelzorger?

Misschien heeft u geen mantelzorger. U kunt hierover met Wonen Plus Welzijn bellen als u hierover wilt praten. Ook kan een vrijwillige afhankelijke adviseur langskomen om dit met u te bespreken. Deze afspraak kunt u ook met Wonen Plus Welzijn maken. Het telefoonnummer is 0224 – 273 140.

Related Articles

Zoek je een heerlijk nieuw recept om te proberen? Zoek niet verder, want we hebben de perfecte voor je. Dit droprecept zal je smaakpapillen
Schiphol is een van de drukste luchthavens van Europa, en het vinden van een parkeerplek kan moeilijk zijn. Dat is waar valet parking van

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.