2°C | Amsterdam

Hollands Kroon plaatst noodlokalen bij OBS De Mient Nieuwe Niedorp

NIEUWE NIEDORP – Obs De Mient in Nieuwe Niedorp krijgt in het nieuwe schooljaar (2016/2017) twee noodlokalen voor de huisvesting van leerlingen De Mient maakt

deel uit van de brede school De Oude Boomgaard en heeft de noodlokalen nodig omdat het aantal leerlingen toeneemt. Deze groei komt  omdat met ingang van het nieuwe schooljaar obs De Kolk in Lutjewinkel de deuren definitief sluit.

Nieuwe leerlingenprognoses

In een leerlingenprognose wordt de verwachting van het aantal leerlingen per school weergegeven. Op basis daarvan kunnen beslissingen worden genomen op het gebied van onderwijshuisvesting.
Uit de leerlingenprognoses 2015 bleek niet dat De Mient extra lokalen nodig zou hebben. Dat beeld moest worden bijgesteld in de prognoses voor 2016. Huisvesting in de brede school De Oude Boomgaard bleek niet mogelijk. Daarom heeft het college besloten om positief te reageren op de aanvraag van Suprlus om twee noodlokalen te plaatsen. De lokalen werden eerder gebruikt door de rkbs St. Antonius aan de Ooievaarsweg. Surplus verplaatst de twee lokalen zo snel mogelijk voor het nieuwe schooljaar.

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.