Hollands Kroon plaatst noodlokalen bij OBS De Mient Nieuwe Niedorp

NIEUWE NIEDORP – Obs De Mient in Nieuwe Niedorp krijgt in het nieuwe schooljaar (2016/2017) twee noodlokalen voor de huisvesting van leerlingen De Mient maakt

deel uit van de brede school De Oude Boomgaard en heeft de noodlokalen nodig omdat het aantal leerlingen toeneemt. Deze groei komt  omdat met ingang van het nieuwe schooljaar obs De Kolk in Lutjewinkel de deuren definitief sluit.

Nieuwe leerlingenprognoses

In een leerlingenprognose wordt de verwachting van het aantal leerlingen per school weergegeven. Op basis daarvan kunnen beslissingen worden genomen op het gebied van onderwijshuisvesting.
Uit de leerlingenprognoses 2015 bleek niet dat De Mient extra lokalen nodig zou hebben. Dat beeld moest worden bijgesteld in de prognoses voor 2016. Huisvesting in de brede school De Oude Boomgaard bleek niet mogelijk. Daarom heeft het college besloten om positief te reageren op de aanvraag van Suprlus om twee noodlokalen te plaatsen. De lokalen werden eerder gebruikt door de rkbs St. Antonius aan de Ooievaarsweg. Surplus verplaatst de twee lokalen zo snel mogelijk voor het nieuwe schooljaar.

Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs