2°C | Amsterdam

Hollands Kroon rond werkzaamheden Populierenlaan Wieringerwerf af

WIERINGERWERF – Het project groot onderhoud Populierenlaan in Wieringerwaard is gereed. Van het gedeelte Populierenlaan tussen de Kastanjelaan en Sportlaan zijn het hoofdriool inclusief huisaansluitingen vervangen.
In overleg met direct omwonenden en belanghebbenden is de rijweg tussen de Iepenlaan en Sportlaan breder gemaakt. Door de aanpassing is de wegbreedte gelijk aan het eerste deel van de weg voor de school en veiliger bij passeren.
De verkeerssituatie van het kruispunt Populierenlaan/Sportlaan is gewijzigd waardoor het verkeer makkelijker de bocht kan maken naar het parkeerterrein.
Bij calamiteiten zijn het zwembad, jeu de boules, tuinders complex en sportvelden ongehinderd te bereiken door de hulpdiensten. Aan de zijde van het zwembad zijn langs het voetpad de heesters van het bosplantsoen gesnoeid.
De uitvoering van het werk is afgerond op 2 augustus ruim voordat het nieuwe sportseizoen en schooljaar weer begint. De restpunten worden de komende weken nog in orde gemaakt door de aannemer.

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.