Hollands Kroon rond werkzaamheden Populierenlaan Wieringerwerf af

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

WIERINGERWERF – Het project groot onderhoud Populierenlaan in Wieringerwaard is gereed. Van het gedeelte Populierenlaan tussen de Kastanjelaan en Sportlaan zijn het hoofdriool inclusief huisaansluitingen vervangen.
In overleg met direct omwonenden en belanghebbenden is de rijweg tussen de Iepenlaan en Sportlaan breder gemaakt. Door de aanpassing is de wegbreedte gelijk aan het eerste deel van de weg voor de school en veiliger bij passeren.
De verkeerssituatie van het kruispunt Populierenlaan/Sportlaan is gewijzigd waardoor het verkeer makkelijker de bocht kan maken naar het parkeerterrein.
Bij calamiteiten zijn het zwembad, jeu de boules, tuinders complex en sportvelden ongehinderd te bereiken door de hulpdiensten. Aan de zijde van het zwembad zijn langs het voetpad de heesters van het bosplantsoen gesnoeid.
De uitvoering van het werk is afgerond op 2 augustus ruim voordat het nieuwe sportseizoen en schooljaar weer begint. De restpunten worden de komende weken nog in orde gemaakt door de aannemer.

Share this article

Related posts

Category

Category

Category

Category