2°C | Amsterdam

Hollands Kroon start gesprekken zorginkoop met Incluzio

Hollands Kroon – Op dinsdag 12 januari heeft de gemeente Hollands Kroon besloten om de aanbesteding voor de zorginkoop met G4S Zorg en Welzijn stop te zetten. Volgens de aanbestedingsleidraad gaat de gemeente in gesprek met de tweede partij met de hoogste score. Dit is het bedrijf ‘Incluzio’.

Incluzio is op verschillende plekken vanuit lokale bedrijven actief in het hele sociaal domein, de zorg en dienstverlening. Hun werkwijze gaat uit van wat lokaal nodig is en de aanpak richt zich op zelfredzaamheid door het ontdekken en prikkelen van talenten.

Proces & planning

Met Incluzio gaan we de conretiseringfase in. Zij presenteren hun plan van aanpak en wij controleren hun gegevens. Denk hierbij aan cliënttevredenheid-onderzoeken, randvoorwaarden van de gemeente en ervaringen van eerdere projecten. Wanneer beide partijen overeenstemming bereiken over de samenwerking, gaan we over tot een voorlopige gunning. Het is de bedoeling dat in maart 2016 de definitieve gunning plaats vindt. Op dat moment weten we met welke partner Hollands Kroon de komende tweeënhalf jaar de in zorg in de gemeente gaat organiseren.

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.