2°C | Amsterdam

Hollands Kroon start onderzoek naar toekomst ‘Oude Zeug’

HOLLANDS KROON – De gemeente Hollands Kroon gaat in 2017 een onderzoek starten naar de toekomst van werkhaven de Oude Zeug in de Wieringermeer. Dit omdat de werkhaven in slechte staat verkeerd meldt het NHD.
CAV Agrotheek, 1 van de gebruikers van de werkhaven, heeft hier al over geklaagd en nu wil de gemeente eerst een diepgaand onderzoek naar de levensvatbaarheid van de werkhaven voor zij vele miljoenen belastinggeld in de Oude Zeug gaat pompen. De conditie van de Oude Zeug is zo slecht dat groot onderhoud nodig is.
D66-raadslid Liesbeth Vlietstra opperde al om van de werkhaven een echte haven te maken waar ook recreatief gebruik dan mogelijk wordt, Fijko van der Laan van de PvdA opperde juist dat de haven beter kan worden ondergebracht bij het havenbedrijf in Den Helder.
Behalve CAV Agrotheek is ook de Oude Zeug ook in gebruik door een bouwer van windmolens die op dit moment bij Urk worden geplaatst, ook het failliete Jongert Yachts heeft daar haar panden staan.

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.