2°C | Amsterdam

Hollands Kroon vraagt uw mening over de leefomgeving..

Hollands Kroon – Net zoals in 2012 en 2014 houden wij ook in 2016 een belevingsonderzoek onder inwoners naar de kwaliteit van de leefomgeving in Hollands Kroon. Wij willen graag weten hoe u uw leefomgeving beleeft en wat u belangrijk vindt bij de inrichting en het onderhoud van de openbare ruimte.

Waarom?

Het onderzoek gaat over de directe leefomgeving. In het onderzoek kan met foto’s worden aangegeven wat u belangrijk en acceptabel vindt. Over bijvoorbeeld groen in de straat, onderhoud aan de weg, of het speeltuintje waar de kinderen spelen. Het resultaat van het onderzoek geeft het college en de gemeenteraad handvatten om keuzes te maken over onderhoud en inrichting van de openbare ruimte van Hollands Kroon.

Elke inwoner mag meedoen

Binnenkort ontvangen ongeveer 1500 inwoners van Hollands Kroon een brief om mee te doen aan het online onderzoek. Deze inwoners zijn geselecteerd via een steekproef. Ook zonder deze uitnodiging kunt u deelnemen aan het onderzoek naar kwaliteit van de openbare ruimte.

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.