Hollands Kroon vraagt uw mening over de leefomgeving..

Hollands Kroon – Net zoals in 2012 en 2014 houden wij ook in 2016 een belevingsonderzoek onder inwoners naar de kwaliteit van de leefomgeving in Hollands Kroon. Wij willen graag weten hoe u uw leefomgeving beleeft en wat u belangrijk vindt bij de inrichting en het onderhoud van de openbare ruimte.

Waarom?

Het onderzoek gaat over de directe leefomgeving. In het onderzoek kan met foto’s worden aangegeven wat u belangrijk en acceptabel vindt. Over bijvoorbeeld groen in de straat, onderhoud aan de weg, of het speeltuintje waar de kinderen spelen. Het resultaat van het onderzoek geeft het college en de gemeenteraad handvatten om keuzes te maken over onderhoud en inrichting van de openbare ruimte van Hollands Kroon.

Elke inwoner mag meedoen

Binnenkort ontvangen ongeveer 1500 inwoners van Hollands Kroon een brief om mee te doen aan het online onderzoek. Deze inwoners zijn geselecteerd via een steekproef. Ook zonder deze uitnodiging kunt u deelnemen aan het onderzoek naar kwaliteit van de openbare ruimte.

Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs