2°C | Amsterdam

Hollands Kroon wijst gedupeerden storingen bruggen Afsluitdijk door.

DEN OEVER – De laatste maanden komt het met grote regelmaat voor dat de bruggen in de Afsluitdijk niet meer dicht willen waardoor er lange files ontstaan en het bedrijfsleven veel schade oploopt,zo stond op 22 juni de brug maar liefst 3x vast. De gedupeerden wijzen nu met een beschuldigende vinger naar de gemeente Hollands Kroon terwijl de brug van Rijkswaterstaat is.
Lees ook: Bruggen Afsluitdijk weer eens stuk, verkeer staat uren stil
Henk-Jan Wittink van de gelijknamige éénmansfractie wilde daarom van het college wel eens weten hoe Hollands Kroon met deze beschuldigingen omgaat en hoe het college denkt over het feit dat er wel 13 miljoen euro wordt uitgetrokken voor een kunstwerk op de Afsluitdijk terwijl de bruggen niet gerepareerd worden.
Lees ook: Den Oever krijgt 2e windmolen op Afsluitdijk
Het college laat weten op de hoogte te zijn van de problemen met de bruggen en dat in overleg met de provincie en Rijkswaterstaat deze problemen zijn aangekaart, ook heeft het college aangegeven geen euro mee te betalen aan het 13 miljoen euro kostende kunstwerk van kunstenaar Roosegaarde.  Ondernemers die schade hebben geleden door de kapotte bruggen worden door de gemeente doorverwezen naar Rijkswaterstaat om daar de te geleden schade te verhalen.

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.