Hollands Kroon zet vrijwilligers in het zonnetje

HOLLANDS KROON – Vrijwilligers zijn van onschatbare waarde voor de dorpen en verenigingen. Daarom heeft Hollands Kroon hen in het zonnetje gezet.

Na een oproep om hen te waarderen ontvingen we 891 aanmeldingen. Op 4 oktober reikte burgemeester Rian van Dam een aantal waardebonnen uit bij de Atletiekvereniging Wieringermeer e.o.Wethouder Mary van Gent reikte waardebonnen uit bij het servicepunt van Wonen Plus Welzijn en de Voedselbank in Anna Paulowna. Raadslid Petra Borst van de VVD heeft in Nieuwe Niedorp een aantal waardebonnen persoonlijk uitgereikt bij de mensen thuis.

De vrijwilligers van Wonen Plus Welzijn zijn er voor iedereen

Bijvoorbeeld voor mensen die praktische diensten en/of advies nodig hebben om op een goede manier thuis te kunnen (blijven) wonen. Ook staan ze klaar voor en praatje en bieden een luisterend oor. De vrijwilligers van de voedselbank helpen inwoners die het financieel niet rond kunnen komen aan pakketten met levensmiddelen zoals eten en drinken.

Helaas was het niet mogelijk om alle waardebonnen persoonlijk uit te reiken

Alle andere aangemelde vrijwilligers hebben deze week via de post een waardebon ontvangen. Hollands Kroon bedankt alle vrijwilligers in Hollands Kroon voor de inzet in het afgelopen jaar! Hopelijk kunnen ze in 2022 een vrijwilligersdag organiseren om jullie in het zonnetje te zetten.

Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs