HOLLANDS KROON – Vrijwilligers zijn van onschatbare waarde voor de dorpen en verenigingen. Daarom heeft Hollands Kroon hen in het zonnetje gezet.

Na een oproep om hen te waarderen ontvingen we 891 aanmeldingen. Op 4 oktober reikte burgemeester Rian van Dam een aantal waardebonnen uit bij de Atletiekvereniging Wieringermeer e.o.Wethouder Mary van Gent reikte waardebonnen uit bij het servicepunt van Wonen Plus Welzijn en de Voedselbank in Anna Paulowna. Raadslid Petra Borst van de VVD heeft in Nieuwe Niedorp een aantal waardebonnen persoonlijk uitgereikt bij de mensen thuis.

De vrijwilligers van Wonen Plus Welzijn zijn er voor iedereen

Bijvoorbeeld voor mensen die praktische diensten en/of advies nodig hebben om op een goede manier thuis te kunnen (blijven) wonen. Ook staan ze klaar voor en praatje en bieden een luisterend oor. De vrijwilligers van de voedselbank helpen inwoners die het financieel niet rond kunnen komen aan pakketten met levensmiddelen zoals eten en drinken.

Helaas was het niet mogelijk om alle waardebonnen persoonlijk uit te reiken

Alle andere aangemelde vrijwilligers hebben deze week via de post een waardebon ontvangen. Hollands Kroon bedankt alle vrijwilligers in Hollands Kroon voor de inzet in het afgelopen jaar! Hopelijk kunnen ze in 2022 een vrijwilligersdag organiseren om jullie in het zonnetje te zetten.

Previous post Weerbericht Hollands Kroon: wisselend bewolkt met kans op een bui
Next post Niedorp kiest haar ondernemer 2021

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.