Honderden kilo’s cocaïne aanboord marineschip ‘De Zeven Provinciën’

Regionieuws – In de Cariben heeft het marineschip Zr.Ms. De Zeven Provinciën een zeilboot met meer dan 250 kilo cocaïne onderschept.
Dat meldt het ministerie van Defensie vandaag. De enige persoon aan boord is aangehouden en overgedragen aan de Amerikanen die aan de actie meewerkten. Vermoed wordt dat er meer cocaïne aan boord was, maar dat de verdachte dit overboord heeft gegooid voordat hij werd opgepakt.
Vorige maand was het marineschip ook al twee keer succesvol. Toen ging het om 400 kilo marihuana en 600 kilo cocaïne

Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs