Honderduizenden euro’s gevonden bij inval woning Hippolytushoef

Hippolytushoef – Bij een huiszoeking vandaag in onder meer Hippolytushoef zijn een dubbelzijdig mes, een vuurwapen, een bivakmuts en bijna 500.000 euro in cash gevonden.
Naast de inval in Hippolytushoef werd er ook gezocht in een woning in de gemeente Schagen. Het gevonden geld zat onder andere verstopt in tassen in een kast in huiskamer, in de kruipruimte en in een verborgen ruimte in de slaapkamer.
Lees ook: Politie en leger vallen woning Hippolytushoef binnen
Het huis in Schagen is van een 41-jarige man. Hij is verdachte in een onderzoek naar drugssmokkel met vissersboten. Het vermoeden is dat de man geld dat hij met drugshandel verdient, witwast. In zijn huis werd in 2014 ongeveer 50.000 euro cash aangetroffen. Dat geld zat toen verstopt in huishoudelijke apparaten.

Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs