2°C | Amsterdam

Huisvesting voor 350 seizoenswerkers in ’t Zand

’t Zand – Uitzendbureau Mondial Uitzend is in overleg met de Provincie over de bouw van 2 grote Polenhotels in het dorp. In de Polenhotels moeten dan 200 en 150 seizoenwerkers tijdelijk komen te wonen meldt het NHD woensdag.
De directeur van het bedrijf wil geen locatie noemen, daar vindt hij het nog veelste vroeg voor zegt hij tegen het NHD. De gronden zijn eigendom van Gana Invest, de vastgoedtak van Mondial. Van Diepen spreekt van een ’miljoeneninvestering’. ,,Het moeten permanente gebouwen worden die goed passen in de omgeving.” Beide locaties liggen ’aan de rand van woonkernen’.
Het uitzendbureau kampt met een ernstig tekort aan woonruimte voor seizoenswerkers en ziet dit als 1 van de oplossingen voor de 900 Poolse seizoensarbeiders die het bedrijf jaarlijks werk verschaft. Mondial Uitzend BV is in o.a. de volgende sectoren actief; Agrarisch (land- en akkerbouw), (glas)tuinbouw, broeierij, vishandel, metaalbewerking, houtbewerking, schilders, monteurs, bouw en logistiek.

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.