Huisvesting voor 350 seizoenswerkers in ’t Zand

’t Zand – Uitzendbureau Mondial Uitzend is in overleg met de Provincie over de bouw van 2 grote Polenhotels in het dorp. In de Polenhotels moeten dan 200 en 150 seizoenwerkers tijdelijk komen te wonen meldt het NHD woensdag.
De directeur van het bedrijf wil geen locatie noemen, daar vindt hij het nog veelste vroeg voor zegt hij tegen het NHD. De gronden zijn eigendom van Gana Invest, de vastgoedtak van Mondial. Van Diepen spreekt van een ’miljoeneninvestering’. ,,Het moeten permanente gebouwen worden die goed passen in de omgeving.” Beide locaties liggen ’aan de rand van woonkernen’.
Het uitzendbureau kampt met een ernstig tekort aan woonruimte voor seizoenswerkers en ziet dit als 1 van de oplossingen voor de 900 Poolse seizoensarbeiders die het bedrijf jaarlijks werk verschaft. Mondial Uitzend BV is in o.a. de volgende sectoren actief; Agrarisch (land- en akkerbouw), (glas)tuinbouw, broeierij, vishandel, metaalbewerking, houtbewerking, schilders, monteurs, bouw en logistiek.

Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs