2°C | Amsterdam

HVC personeel gaat actievoeren en daar krijgt u ook last van

Hollands Kroon – De medewerkers van uw afvalverwerkingsbedrijf beginnen binnenkort met actievoeren voor een goede cao. Dit doen zij met collega’s uit het hele land. Als eerste stap gaan de vuilnismannen in de komende weken wat strenger gaan letten op hoe u uw bak aanlevert. Is dit niet op de correcte manier gebeurd? Dan knijpen zij geen oogje toe (zoals normaal gesproken vaak het geval is). Lever daarom uw bak goed aan, anders blijft hij staan. 
Waarom zij actievoeren
Het personeel wil in de cao afspraken maken over een fatsoenlijke loonontwikkeling, beperken flexibele schil en duurzame inzetbaarheid, zodat zij gezond het werk kunnen doen en de veiligheid is gegarandeerd. De werkgevers wil het personeel hierin niet tegemoet komen!
Door actie te voeren willen zij duidelijk maken dat wat er nu ligt, van tafel moet. Dit eindbod is niet goed voor de actievoerders, en niet goed voor de kwaliteit en de schoonheid in uw wijk

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.