HVC personeel gaat actievoeren en daar krijgt u ook last van

Hollands Kroon – De medewerkers van uw afvalverwerkingsbedrijf beginnen binnenkort met actievoeren voor een goede cao. Dit doen zij met collega’s uit het hele land. Als eerste stap gaan de vuilnismannen in de komende weken wat strenger gaan letten op hoe u uw bak aanlevert. Is dit niet op de correcte manier gebeurd? Dan knijpen zij geen oogje toe (zoals normaal gesproken vaak het geval is). Lever daarom uw bak goed aan, anders blijft hij staan. 
Waarom zij actievoeren
Het personeel wil in de cao afspraken maken over een fatsoenlijke loonontwikkeling, beperken flexibele schil en duurzame inzetbaarheid, zodat zij gezond het werk kunnen doen en de veiligheid is gegarandeerd. De werkgevers wil het personeel hierin niet tegemoet komen!
Door actie te voeren willen zij duidelijk maken dat wat er nu ligt, van tafel moet. Dit eindbod is niet goed voor de actievoerders, en niet goed voor de kwaliteit en de schoonheid in uw wijk

Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs