HVC-promotieteam bij Deen in Breezand

Breezand – Aankomende zaterdag is het HVC-promotieteam voor de laatste keer bij de Deen in Breezand. Zij vertellen u graag dat lege pakken en blik nu ook bij het plastic mogen. En laten u zien wat er van plastic verpakkingen,  blikjes en pakken kan worden gemaakt. Uw afval vormt namelijk de basis voor nieuwe producten.
Een gemiddeld huishouden heeft elke week een vuilniszak vol plastic verpakkingen, blik en lege pakken sap en zuivel. Er kunnen broodtrommels en pannen van worden gemaakt. Wilt u weten hoe? Het HVC-promotieteam vertelt het u aanstaande zaterdag bij de Deen in Breezand. Wilt u nu alvast meer informatie over afval scheiden? Kijk dan op www.indegoeiebak.nl.
Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs