HVC-promotieteam komt naar Hollands Kroon

Hollands Kroon – Wanneer u uw lege pakken en blik bij het plastic verpakkingsafval doet kunnen er weer nieuwe producten van worden gemaakt. Het HVC-promotieteam vertelt u graag hoe. Uw afval vormt namelijk de basis voor nieuwe producten. Aankomende zaterdag zijn zij bij de DekaMarkt in Middenmeer.
Een gemiddeld huishouden heeft per week wel een vuilniszak vol lege pakken, blik en plastic verpakkingen. Als u het thuis in de plasticzak/plasticbak/plastic-container doet, kunnen er broodtrommels en pannen van worden gemaakt. Er is een wereld te winnen met plastic, pak en blik. Laten we daar samen voor zorgen.
Wilt u weten hoe een leeg pak vla een broodtrommel wordt? Het HVC-promotieteam vertelt het u aanstaande zaterdag bij de DekaMarkt in Middenmeer. Wilt u nu alvast meer informatie over afval scheiden? Kijk dan op www.indegoeiebak.nl.
Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs