2°C | Amsterdam

HVC-promotieteam komt naar Hollands Kroon

Hollands Kroon – Wanneer u uw lege pakken en blik bij het plastic verpakkingsafval doet kunnen er weer nieuwe producten van worden gemaakt. Het HVC-promotieteam vertelt u graag hoe. Uw afval vormt namelijk de basis voor nieuwe producten. Aankomende zaterdag zijn zij bij de DekaMarkt in Middenmeer.
Een gemiddeld huishouden heeft per week wel een vuilniszak vol lege pakken, blik en plastic verpakkingen. Als u het thuis in de plasticzak/plasticbak/plastic-container doet, kunnen er broodtrommels en pannen van worden gemaakt. Er is een wereld te winnen met plastic, pak en blik. Laten we daar samen voor zorgen.
Wilt u weten hoe een leeg pak vla een broodtrommel wordt? Het HVC-promotieteam vertelt het u aanstaande zaterdag bij de DekaMarkt in Middenmeer. Wilt u nu alvast meer informatie over afval scheiden? Kijk dan op www.indegoeiebak.nl.

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.