Idioot spuit pepperspray in Café Wieringerwerf

Wieringerwerf – In een café aan de Brinkweg in Wieringerwerf heeft een tot nu toe nog onbekend gebleven persoon gespoten met pepperspray. Dat gebeurde in de nacht van zaterdag op zondag rond 00.45 uur.
Twee mensen hadden flink last van hun ogen en zijn behandeld door het ambulancepersoneel. Daarna hebben ze nazorg gekregen op het politiebureau. De persoon die met pepperspray heeft gespoten was niet meer aanwezig bij aankomst van de politie. De politie stelt een onderzoek in.
De reden van het spuiten met pepperspray is niet duidelijk. Getuigen en mensen met informatie worden verzocht te bellen met 0900-8844.

Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs