2°C | Amsterdam

IJsvogels in het Kruiszwin bij Anna Paulowna

ANNA PAULOWNA – De Poldertuin grenst aan het Kruiszwin en is de beste plek om de ijsvogels te observeren, zonder ze te verstoren. Behalve over de ijsvogels, kunnen de aanwezige gidsen natuurlijk ook alles vertellen over wat er verder zoal in het Kruiszwin te zien en te horen is. Tijdens deze middag is de promotiewagen van Landschap Noord-Holland aanwezig, waar u, behalve voor een kopje koffie of thee, terecht kunt voor allerlei informatie over de natuurgebieden en de activiteiten van het Landschap. Voor kinderen is er natuurlijk limonade!
In 2015 zijn er twee ijsvogelbroedwandjes geplaatst in natuurgebied het Kruiszwin in Anna Paulowna. Dit met de bedoeling om de ijsvogels daar tot broeden te verleiden, en dat is ‘met stip’ gelukt! Een ijsvogelpaar heeft toen twee generaties jongen grootgebracht.

Related Articles

Weinig dingen in het leven zijn zo typisch Nederlands als het jaarlijkse Pinkpop Festival. Drie dagen lang verandert het stadje Landgraaf bij Maastricht elk

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.