2°C | Amsterdam

In de voorjaarsvakantie Freerunning en Boardingvoetbal, Niedorphal

Nieuwe Niedorp – Op woensdag 2 maart van 13.30 – 15.30 uur organiseert Sportservice Schagen samen met beheerders van de Niedorphal, een freerunning-middag in combinatie met een boardingvoetbaltoernooi in de Niedorphal, Hartweg 35 in Winkel.

Instuif

Kinderen uit groep 3 t/m 8 konden de laatste weken op de woensdagmiddag tegen betaling van €2,- gebruik maken van de Niedorphal. Zo kon er met medewerking van de sportverenigingen kennis gemaakt worden met voetbal, badminton en handbal tijdens deze spontane sportinstuif. Zo’n 15-40 kinderen kwamen er elke woensdagmiddag opdraven om 2 uur intensief te kunnen sporten, een groot succes dus!

Afsluiting

De reeks spontane sportinstuiven wordt op woensdag 2 maart (in de voorjaarsvakantie) afgesloten met een combinatie van freerunning en een boardingvoetbaltoernooi. De groep wordt ingedeeld in 2 leeftijdscategorieën waarna ze een uur aan freerunning doen en een uur een onderling boardingvoetbaltoernooi kunnen spelen.

Doe mee

Lijkt het je leuk om die middag aan te sluiten, kom dan in je sportkleding lekker meedoen. Vergeet je zaalschoenen niet. De kosten om mee te mogen doen zijn €2,-.

Informatie

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Pearl Haakman van Sportservice Schagen, tel: 0224 – 214774 of via de mail [email protected]

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.