In de voorjaarsvakantie Freerunning en Boardingvoetbal, Niedorphal

Nieuwe Niedorp – Op woensdag 2 maart van 13.30 – 15.30 uur organiseert Sportservice Schagen samen met beheerders van de Niedorphal, een freerunning-middag in combinatie met een boardingvoetbaltoernooi in de Niedorphal, Hartweg 35 in Winkel.

Instuif

Kinderen uit groep 3 t/m 8 konden de laatste weken op de woensdagmiddag tegen betaling van €2,- gebruik maken van de Niedorphal. Zo kon er met medewerking van de sportverenigingen kennis gemaakt worden met voetbal, badminton en handbal tijdens deze spontane sportinstuif. Zo’n 15-40 kinderen kwamen er elke woensdagmiddag opdraven om 2 uur intensief te kunnen sporten, een groot succes dus!

Afsluiting

De reeks spontane sportinstuiven wordt op woensdag 2 maart (in de voorjaarsvakantie) afgesloten met een combinatie van freerunning en een boardingvoetbaltoernooi. De groep wordt ingedeeld in 2 leeftijdscategorieën waarna ze een uur aan freerunning doen en een uur een onderling boardingvoetbaltoernooi kunnen spelen.

Doe mee

Lijkt het je leuk om die middag aan te sluiten, kom dan in je sportkleding lekker meedoen. Vergeet je zaalschoenen niet. De kosten om mee te mogen doen zijn €2,-.

Informatie

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Pearl Haakman van Sportservice Schagen, tel: 0224 – 214774 of via de mail phaakman@sportserviceschagen.nl

Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs