2°C | Amsterdam

Indrukwekkende uitvaartstoet voor Maikel Dekker uit Middenmeer


MIDDENMEER – Het was een indrukwekkend gezicht vanmorgen: een enorme stoet met trekkers reed door de dorpen Middenmeer en ’t Veld als laatste eerbetoon aan de deze week aan darmkanker overleden 25-jarige Maikel Dekker. De kist met daarin Maikel reed ook mee, vooraan in de stoet.
Dekker woonde op een veehouderij en zijn passies waren trekkers en de veehouderij. Daarom besloten zijn familie en vrienden hem op deze manier zijn uitvaart te geven. De stoet met daarin 35 trekkers en nog zo’n 30 auto’s vertrok vanmorgen om 9.00 uur vanaf de Alkmaarseweg in Middenmeer.
Om 9.15 uur reed de stoet met voorop Maikels kist op een platte kar door de stal en over het erf van zijn ouderlijk huis. Erachter volgde een zwarte bus met daarin zijn ouders. Vervolgens reden zij naar ’t Veld met als laatste stop het crematorium in Schagen. De optocht trok veel bekijks.

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.