2°C | Amsterdam

aankomst vluchtelingen

Informatieavond inwoners Middenmeer over opvang vluchtelingen

HOLLANDS KROON – Het COA , de gemeente Hollands Kroon gaat samen met de initiatiefnemers van de opvang van vluchtelingen in De Oude Beurs in Middenmeer op dinsdag 21 juni aanstaande een informatieavond organiseren om de inwoners van Middenmeer  te informeren over deze plannen.
Tijdens deze avond zal worden uitgelegd hoe er gaat worden gewerkt om de Oude Beurs geschikt te maken voor opvang van maximaal 100 vluchtelingen en zal men antwoord geven op vragen vanuit de zaal.
Lees ook: De Oude Beurs Middenmeer in het vizier als vluchtelingenopvang
Het college wil De Oude Beurs blijven gebruiken ook als de vluchtelingen na de maximale termijn het pand weer moeten verlaten, het college denkt eraan om het gebouw zo te verbouwen dat het geschikt is om er vergunninghouders te gaan huisvesten, hiervoor moeten nog wel de nodige vergunningen in orde worden gemaakt en ook moet het bestemmingsplan worden gewijzigd.

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.