Informatieavond inwoners Middenmeer over opvang vluchtelingen

HOLLANDS KROON – Het COA , de gemeente Hollands Kroon gaat samen met de initiatiefnemers van de opvang van vluchtelingen in De Oude Beurs in Middenmeer op dinsdag 21 juni aanstaande een informatieavond organiseren om de inwoners van Middenmeer  te informeren over deze plannen.
Tijdens deze avond zal worden uitgelegd hoe er gaat worden gewerkt om de Oude Beurs geschikt te maken voor opvang van maximaal 100 vluchtelingen en zal men antwoord geven op vragen vanuit de zaal.
Lees ook: De Oude Beurs Middenmeer in het vizier als vluchtelingenopvang
Het college wil De Oude Beurs blijven gebruiken ook als de vluchtelingen na de maximale termijn het pand weer moeten verlaten, het college denkt eraan om het gebouw zo te verbouwen dat het geschikt is om er vergunninghouders te gaan huisvesten, hiervoor moeten nog wel de nodige vergunningen in orde worden gemaakt en ook moet het bestemmingsplan worden gewijzigd.

Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs