Inschrijven voor de Triatlon van Abbekerk 2016

Abbekerk – Vanaf 1 april is de inschrijving voor de triatlon geopend. Wij kijken dan uit naar de 33e triatlon in Abbekerk op zondag 4 september! Wij hopen weer veel enthousiaste sporters op de been te krijgen. Voor het laatste nieuws houden wij u via onze website of facebookpagina regelmatig op de hoogte.
33 jaar triatlon is een lange tijd waar we op terug kunnen kijken. De triatlon is in deze tijd sterk ontwikkeld. De kleding, de fietsen zijn sterk verbeterd. Wat gebleven is zijn de sporters en de beleving. De sport vraagt een gerichte voorbereiding en is een uitdaging voor de echte die-hard duursporter!
De triatlon gaat door en rond Abbekerk. Start en finish en de wisselzone’s zijn op verschillende locaties bij het zwembad en bij de finish op het Burgemeester P. Kromplein. Voor de wedstrijd zet iedere deelnemer zijn spullen gereed op deze wisselzone’s. De tijdwaarneming gebeurt met de Mylaps chips. Op vier plaatsen wordt een tussentijd gemeten (start, rondetijd fietsen, finish fietsen en lopen). De jeugd rijdt, gedeeltelijk onder begeleiding, een eigen wedstrijd met een afwijkend parcours.
Wie een mooie herinnering of foto’s heeft uit de vroege of recente historie kan deze mailen aan de organisatie of delen op onze facebookpagina.

Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs