2°C | Amsterdam

Inschrijven voor de Triatlon van Abbekerk 2016

Abbekerk – Vanaf 1 april is de inschrijving voor de triatlon geopend. Wij kijken dan uit naar de 33e triatlon in Abbekerk op zondag 4 september! Wij hopen weer veel enthousiaste sporters op de been te krijgen. Voor het laatste nieuws houden wij u via onze website of facebookpagina regelmatig op de hoogte.
33 jaar triatlon is een lange tijd waar we op terug kunnen kijken. De triatlon is in deze tijd sterk ontwikkeld. De kleding, de fietsen zijn sterk verbeterd. Wat gebleven is zijn de sporters en de beleving. De sport vraagt een gerichte voorbereiding en is een uitdaging voor de echte die-hard duursporter!
De triatlon gaat door en rond Abbekerk. Start en finish en de wisselzone’s zijn op verschillende locaties bij het zwembad en bij de finish op het Burgemeester P. Kromplein. Voor de wedstrijd zet iedere deelnemer zijn spullen gereed op deze wisselzone’s. De tijdwaarneming gebeurt met de Mylaps chips. Op vier plaatsen wordt een tussentijd gemeten (start, rondetijd fietsen, finish fietsen en lopen). De jeugd rijdt, gedeeltelijk onder begeleiding, een eigen wedstrijd met een afwijkend parcours.
Wie een mooie herinnering of foto’s heeft uit de vroege of recente historie kan deze mailen aan de organisatie of delen op onze facebookpagina.

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.