2°C | Amsterdam

Internationale musici treden op in Michaëlskerk Oosterland

OOSTERLAND – De Culturele Kring Wieringen ervaart het als een buitenkansje dat de organisatie ook Oosterland aandoet met een vijftal grandioze concerten door jonge musici. Wederkerig roemt The International Holland Music Sessions de fraai gerestaureerde middeleeuwse vestingkerk om haar sfeer en voortreffelijke akoestiek. Op 7 augustus is het tweede concert vanaf 11.00 uur te beluisteren in de Michaëlskerk.
De Duitse celliste Raphaela Gromes (1991) begon op vierjarige leeftijd met cellospelen. Momenteel studeert Raphaela bij Reinhard Latzko in Wenen. In Oosterland speelt zij samen met Julian Riem werken van Martucci, Busoni en Castelnuovo-Tedesco.
Julian Riem, piano (Duitsland)
De Duitse pianist Julian Riem (1973) begon op zesjarige leeftijd met pianospelen. Hij studeerde bij Michael Schäfer aan de Hochschule für Musik und Theater München en bij Michel Béroff aan het Conservatoire National Supérieur Parijs. Hij vervolgde zijn studies bij Rudolf Bushbinder aan de Music Academy Basel, waar hij een graad in solo performance ontving met hoge onderscheiding.
‘Sensibility’
Het Russische Trio ‘Sensibility’ bestaat uit violiste Polina Krasovskaya (1995), celliste Daria Zemskaya (1991) en pianist Andrei Reshnetik (1994). Na eerder ieder afzonderlijk aan het Conservatorium van St.Petersburg gestudeerd te hebben, studeren ze nu als Trio bij Inga Dzekster (eerder Master bij TIHMS). Het trio laat in de Michaëlskerk werken horen van Rachmaninoff en Ravel.
De toegang in de kerk aan de Kerkweg 22 in Oosterland bedraagt € 16, – (normaal) € 13, – (begunstigers) € 8, – (CJP / Jongeren tot 30 jaar). Toegangskaarten zijn verkrijgbaar aan de kerk en via TIHM www.tihms.com.

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.