2°C | Amsterdam

Inwoner Anna Paulowna in Nijmegen aangehouden wegens fietsendiefstal

Nijmegen – De politie heeft zaterdagavond in Nijmegen een zaak snel kunnen oplossen omdat een alerte getuige belde. De beller zag dat er een fiets werd gestolen aan de Van Schaeck Mathonsingel. De getuige kon een goede omschrijving van de dader geven, en wist ook waar de dader naar toe was gelopen.

Agenten waren binnen een paar minuten bij de flat waar de man naar binnen was gegaan. Daar zagen ze de man nog net wegduiken, even later kon hij binnen aangehouden worden. Hij had een fietstas van de gestolen fiets bij zich.  
Het gaat om een 26-jarige man uit Anna Paulowna. De fiets kon dezelfde avond nog worden teruggegeven aan de eigenaar.

Related Articles

Weinig dingen in het leven zijn zo typisch Nederlands als het jaarlijkse Pinkpop Festival. Drie dagen lang verandert het stadje Landgraaf bij Maastricht elk
Een persoonlijke lening is een soort lening die aan een persoon voor persoonlijk gebruik wordt verstrekt. Deze soort lening kan voor allerlei doeleinden gebruikt

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.