Inwoner Anna Paulowna in Nijmegen aangehouden wegens fietsendiefstal

Nijmegen – De politie heeft zaterdagavond in Nijmegen een zaak snel kunnen oplossen omdat een alerte getuige belde. De beller zag dat er een fiets werd gestolen aan de Van Schaeck Mathonsingel. De getuige kon een goede omschrijving van de dader geven, en wist ook waar de dader naar toe was gelopen.

Agenten waren binnen een paar minuten bij de flat waar de man naar binnen was gegaan. Daar zagen ze de man nog net wegduiken, even later kon hij binnen aangehouden worden. Hij had een fietstas van de gestolen fiets bij zich.  
Het gaat om een 26-jarige man uit Anna Paulowna. De fiets kon dezelfde avond nog worden teruggegeven aan de eigenaar.
Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs