30-jarige inwoner Wieringerwaard aangehouden met verboden vuurwapen

Wieringerwaard – De politie heeft zondagmiddag een 30-jarige inwoner van Wieringerwaard aangehouden wegens verboden vuurwapenbezit.

De politie kreeg zondagmiddag omstreeks 17:00 uur een melding dat een man in het bezit was van een vuurwapen. De man zou bovendien iemand met de dood hebben bedreigd. Agenten troffen de verdachte, een 30-jarige inwoner van Wieringerwaard, rijdend aan in zijn auto. Ter hoogte van de Noord Zijperweg werd de man klem gereden en aangehouden. In de auto werd een vuurwapen aangetroffen. De man is aangehouden en de auto en het vuurwapen zijn in beslag genomen.
De man is ingesloten en de politie doet verder onderzoek.  

 
https://twitter.com/POL_Blekhorst/status/729592054888665089

Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs