Inwoner ’t Zand aangehouden na vondst inbrekersspullen

Den Helder – De politie hield in de nacht van donderdag op vrijdag vier mannen, in leeftijd variërend van 20 tot 37 jaar, uit Den Helder en ’t Zand aan.
Agenten reden rond 03.30 uur, op de Marsdiepstraat in de richting van de Dintelstraat toen zij een bestuurder een auto met daarin nog drie andere passagiers zagen parkeren. De bestuurder stapte uit. Agenten spraken hem aan en doorzochten de auto.
In het voertuig lagen diverse spullen zoals een breekijzer en een wapen. Het viertal is aanhouden en meegenomen naar het politiebureau voor verhoor. De aangetroffen goederen zijn in beslag genomen.

Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs