2°C | Amsterdam

Inwoners Hippolytushoef willen burgerwacht tegen sloopjeugd


HIPPOLYTUSHOEF – Na de laatste vernielingen waarbij ook een auto het moest ontgelden is een groepje bewoners het zat en heeft de koppen bijelkaar gestoken om te kijken of er een burgerwacht kan worden opgericht.
De initiatiefnemer zegt tegen Hollands Kroon Actueel dat wat hem betreft er vandaag nog een burgerwacht komt maar dat dit niet zo maar te realiseren valt. ‘Wij zijn de vernielingen beu, het kost de gemeenschap elke keer weer duizenden euro’s en dan ook nog ook nog de overlast die ze veroorzaken door het drugsgebruik in Hippolytushoef ‘.
De initiatiefnemer zegt dat het een publiek geheim is waar er in het dorp gehandeld wordt in drugs, je kan elke willikeurige avond als het donker is de groepjes zien staan bij de Aldi op het parkeerplaats en daar gebeuren dingen die het daglicht niet kunnen verdragen.
Afgesproken is om eerst te kijken of er genoeg animo is om een burgerwacht op te richten en om daarna met de gemeente te gaan praten hoe de problemen het beste kunnen worden opgelost, want dat het zo niet langer kan is wel duidelijk.

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.