2°C | Amsterdam

Inwoners Hollands Kroon kunnen gewoon overdekt blijven zwemmen

Hollands Kroon – Dat is het streven van de gemeente Hollands Kroon en om dit te bewerkstelligen hebben zij de hulp ingeroepen van Piter Bakker, een deskundige op het gebied van zzwembadexploitatie.
Simon Eg uit Den Oever zegt tegen het NHD: ,,De neuzen staan behoorlijk dezelfde kant op. ,,Het is nog geen hoezee, we hebben een hobbelige weg te gaan, maar het lijkt ons beslist haalbaar alle binnenbaden open te houden. We denken er in grote lijnen uit te zijn hoe dat zou moeten. Hikken alleen vooral tegen de constructie en wat juridische haken en ogen aan.’’
Burgemeester en wethouders van Hollands Kroon wilden het zwembad in Wieringerwerf eerder aanwijzen als ’doelgroepenbad’ en de rest sluiten. De gemeenteraad floot het college terug en bood inwoners de kans met een onderling goed afgestemd exploitatieplan voor de komende vijftien jaar te komen. Waarbij de zwembaden Hollands Kroon hooguit 465.000 euro per jaar mogen kosten.

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.