Inwoners Hollands Kroon kunnen gewoon overdekt blijven zwemmen

Hollands Kroon – Dat is het streven van de gemeente Hollands Kroon en om dit te bewerkstelligen hebben zij de hulp ingeroepen van Piter Bakker, een deskundige op het gebied van zzwembadexploitatie.
Simon Eg uit Den Oever zegt tegen het NHD: ,,De neuzen staan behoorlijk dezelfde kant op. ,,Het is nog geen hoezee, we hebben een hobbelige weg te gaan, maar het lijkt ons beslist haalbaar alle binnenbaden open te houden. We denken er in grote lijnen uit te zijn hoe dat zou moeten. Hikken alleen vooral tegen de constructie en wat juridische haken en ogen aan.’’
Burgemeester en wethouders van Hollands Kroon wilden het zwembad in Wieringerwerf eerder aanwijzen als ’doelgroepenbad’ en de rest sluiten. De gemeenteraad floot het college terug en bood inwoners de kans met een onderling goed afgestemd exploitatieplan voor de komende vijftien jaar te komen. Waarbij de zwembaden Hollands Kroon hooguit 465.000 euro per jaar mogen kosten.

Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs